Certifierad Löneadministratör med engelska

Du lär dig att hantera löneberäkningar från början till slut; detta genom att räkna lön manuellt och registrera löner i Visma Lön 600, allt utifrån aktuella lagar och regler som du läser om i utbildningens första del Arbetsrätt. Teori och datapass varvas fortsättningsvis med varandra i delarna Löneadministration I och II.  Du får även grundläggande kunskaper i bokföring och programmet Excel.

Då många företag i dag har både interna och externa kontakter i andra länder, får du avslutningsvis också kursdelen Löneengelska som behandlar viktiga engelska affärstermer och inkluderar en kommunikativ del om hur man uttrycker sig korrekt i tal och skrift.

Efter utbildningen får du ett intyg på dina kunskaper om du har minst sjuttio procents närvaro. Du kan certifiera dig i bokföring, löneadministration I, II samt löneengelska med en extra tentamen vilket ger ytterligare tyngd åt ditt CV.

Utbildningens mål

Efter utbildningen kan du ansvara för ett företags löneadministration och sköta hela lönehanteringsprocessen.

Kursinformation

Pris: 34 750 kr inkl moms

Plats:

Målgrupp:


Påhlmans handelsinstitut

Sedan 1881 har vi på Påhlmans Handelsinstitut hjälpt över 300.000 personer att komma vidare i sina karriärer, dvs att hitta ett nytt jobb, kvalificera sig för en ny tjänst eller avancera på sin nuvarande arbetsplats.

Hemsida: http://www.phi.se/


Alla utbildningar från