Förbättrad affärsprocess för framgångsrika anbud

Detta är en praktiskt orienterad tvådagarsutbildning som kombinerar beprövade metoder och strategier för anbudsarbete och anbudsgivning med de juridiska kunskaper som krävs för framgångsrikt deltagande i offentliga upphandlingar. Shipley Sweden erbjuder utbildningen i samarbete med Advokatfirman Delphi.

Utbildningen är uppbyggd runt sex moduler som speglar anbudsprocessens olika steg. Vi fokuserar på det strategiska och metodiska i planeringen av anbudsarbetet samt hur man säkerställer att alla krav i upphandlingen är uppfyllda och att man uppnår bästa möjliga resultat i utvärderingen.

Under utbildningen går vi igenom sex moduler:

  • Positionera dig rätt
  • Planera din marknadsstrategi
  • Planera din anbudsstrategi
  • Planering av anbudet
  • Anbudsskrivning
  • Uppföljning

För mer information:

http://www.shipleynordic.com/media/upphandlingar.pdf

Kursinformation

Andal dagar: 2

Pris: 10200 SEK exl. moms

Plats:

Målgrupp:


Kurstillfällen

På beställning


Shipley Sweden

Shipley Nordic är en av nordens ledande konsultverksamheter när det gäller att hjälpa andra företag med affärsutveckling och försäljning (Business Development). Vi har 43 års erfarenhet med att bistå våra kunder med att behålla och öka sitt företagande i både process- och försäljningsmöjligheter samt att strukturera, hantera och skriva anbud som vinner. Detta gör vi med både privata och offentliga upphandlingar.

Hemsida: http://www.shipleynordic.com/se


Alla utbildningar från