Löneadministration III

Kursen består av fem olika kursdelar som du även kan boka som separata kurser; 1-2 dagar eller här hela kurspaketet på totalt 36 timmar för ett rabatterat pris.

Kursen hålls av en lärare som arbetar med lönefrågor, och som har mycket goda kunskaper både om programmet Visma Lön 600 och om ett företags löneadministration. I den första delen som handlar om försäkringar demonstrerar läraren funktioner i dataprogrammet. I den sista kursdelen Lönerevision och lönekartläggning arbetar vi halva dagen i datasal med programmet Excel. Alla deltagare arbetar vid varsin dator.

Efter kursen får du ett intyg på dina kunskaper om du har minst sjuttio procents närvaro. Du kan skriva en tentamen om du deltar på hela kursens 36 timmar, och efter godkänt resultat får du ett certifikat som ger ytterligare tyngd åt ditt CV.

Mål
Förhöjd lönekompetens med kunskap om de senaste nyheterna och aktuella förändringar i branschen.

Kursinnehåll

1. Försäkringar på arbetsmarknaden enligt lag och kollektivavtal (12 timmar)
2. Internationella arbetsgivarfrågor (6 timmar)
3. Arbetsgivaravgifter och Arbetsgivardeklaration (6 timmar)
4. Kontrolluppgifter (6 timmar)
5. Lönekartläggning och lönerevision (6 timmar)

Läs hela kursinnehållet i detalj HÄR.

Dessa fem olika kursdelar kan du också boka separat om du bara vill läsa ett ämne, klicka på länkarna ovan för att bara boka respektive kursdel. Om du vill läsa alla kursdelar som totalt blir 36 timmar bokar du din plats på denna sida. Kursmaterial och kompendium som är lärarens eget material delas ut vid kursstart.

Under kursen får du också tillgång till en elevlicens för Visma Lön 600 så att du kan göra dataövningar även hemma.

Förkunskaper
Erfarenhet av lönearbete och/eller grundkurs och fortsättningskurs samt vana att arbeta med dataprogram.

Kursinformation

Pris: 11750 kr inkl moms

Plats:

Målgrupp:


Påhlmans handelsinstitut

Sedan 1881 har vi på Påhlmans Handelsinstitut hjälpt över 300.000 personer att komma vidare i sina karriärer, dvs att hitta ett nytt jobb, kvalificera sig för en ny tjänst eller avancera på sin nuvarande arbetsplats.

Hemsida: http://www.phi.se/


Alla utbildningar från