Kundanpassad utbildning

Det bästa alternativet för er som har specifika önskemål om innehåll och upplägg eller av geografiska skäl inte har möjlighet att delta i våra schemalagda utbildningar.

I samråd med dig som uppdragsgivare anpassar vi utbildningens innehåll och upplägg till era specifika behov och önskemål.

Exempel på genomförda anpassade utbildningar:
Utbildning om LOU utifrån rollen som ledning, förvaltare, beställare med flera, under två dagar för samtliga allmännyttiga bostadsbolag inom Göteborgs stad genom koncernmodern AB Framtiden.

Utbildning av lokala företag om LOU under en halv dag och hur den enskilda kommunen arbetar i upphandlingsfrågor. Uppdragsgivare har varit kommuner som Malung-Sälen, Sollefteå, Härnösand med flera.

Utbildning av statliga myndigheter inom området offentlig upphandling, där samtliga med ett budgetansvar för en belysning av procedurreglerna. Uppdragsgivare har varit myndigheter som länsstyrelserna i Dalarnas, Uppsala och Västmanlands län.

Kursinformation

Plats:

Målgrupp: ,


Colligio

Colligio är en ledande konsult och samarbetspartner inom upphandling till offentlig sektor. Vi erbjuder ett flertal utbildningar på olika nivåer för dig som inköpare/upphandlare. Vi erbjuder även kundanpassade utbildningar, seminarier och workshops inom området offentlig upphandling.

Hemsida: http://www.colligio.se/utbildning


Alla utbildningar från