Vinnande Anbudsskrivning

I samband med anbudsskrivningen är det viktigt att alla inblandade känner till och förstår både sin egen och andra gruppmedlemmars roll i anbudsprocessen. Under den här utbildningen blir du introducerad i en strukturerad och väl beprövad process för planering och utveckling av vinnande anbud. Shipleys metoder gör det möjligt att producera kundorienterade anbud av högre kvalitet till lägre kostnader oavsett kundkategori.

Utbildningens syfte är att skapa en gemensam förståelse och ett gemensamt språk samt tillföra arbetsredskap åt ert anbudsteam. Kursen är därför lämplig även som ett första steg i den process genom vilka företag strävar efter att ständigt förbättra sin effektivitet i anbudsorganisationen.

För mer information:

http://www.shipleynordic.com/media/Vinnande Anbudsskrivning.pdf

Kursinformation

Andal dagar: 2

Pris: 10200 SEK exl. moms

Plats:

Målgrupp:


Kurstillfällen

 

  • 16-17 maj 2017
  • 4-5 okt 2017
  • 6-7 dec 2017

Shipley Sweden

Shipley Nordic är en av nordens ledande konsultverksamheter när det gäller att hjälpa andra företag med affärsutveckling och försäljning (Business Development). Vi har 43 års erfarenhet med att bistå våra kunder med att behålla och öka sitt företagande i både process- och försäljningsmöjligheter samt att strukturera, hantera och skriva anbud som vinner. Detta gör vi med både privata och offentliga upphandlingar.

Hemsida: http://www.shipleynordic.com/se


Alla utbildningar från